Désirée Battjes | internetstrateeg, Neerlandicus en ondernemer

Désirée Battjes

Désirée Battjes

internetstrateeg, Neerlandicus en ondernemer

Over Battjes

Carpe diem, met wortel en tak

"Volg je hart," zeiden alle wijze mensen die ik ooit tegenkwam. Mijn hart is gemaakt om te verwonderen en te delen. Het internet fascineert. Elke dag weer. Dus buig ik me over online kwesties van opdrachtgevers, dus maken we mooie en goede dingen met het Kees-team, dus schrijf ik. En doceer ik. "Kijk dan mensen, dié kant gaat het op.!"

"Work as if you lived in the early days of a better nation." Alasdair Gray

Internet

In 1999 werd me gevraagd of ik de marketing van een virtual community voor jongeren voor mijn rekening wilde nemen. Hoewel ik pas een jaar e-mailde en Hyves pas vijf jaar later uitgevonden zou worden, leek het me wel wat. Vanaf de dag dat ik aan dat project begon, was ik verliefd op het medium internet. "Dit is nog maar het begin," dacht ik toen. En dat denk ik verwonderd nog elke dag. En de horizon van wat er mogelijk is, is nog machtig ver weg. 

Delen

De verwondering wil ik delen. Samen enthousiast worden over iets, inhoudelijk geraakt worden en met elkaar tot nieuwe dingen komen; ik kan me geen plezieriger werk voorstellen. Bij Kees™ Internetbureau maken we de hele dag samen met opdrachtgevers goeie en mooie dingen. Als spreker/docent en schrijver deel ik de dingen waar ik zelf vol van ben. Het doel is altijd om de vonk te laten overslaan. 

En verder

Ben ik moeder van twee zoons, een katholiek die boeddhistisch vreemd gaat en sportfundamentalist.